Selecteer een pagina

Organisatie

Over onze organisatie

Initiatiefnemers

Ateljee Bijzonder is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de zorgorganisaties ‘Stappenmakers’ en ‘De Eetkamer Hoensbroek bv’. Binnen deze organisaties kwam vanuit jongeren en diens ouders veel vragen voor een licht-arbeidsmatige creatieve dagbesteding. Naar aanleiding van deze vraag hebben Tom & Mitchell de handen in elkaar geslagen en zo is Ateljee Bijzonder ontstaan.

Onze missie & visie

Ateljee Bijzonder biedt kleinschalige dagbesteding in het centrum van Hoensbroek aan jongeren met een licht verstandelijke beperking. We bieden gevarieerde dag invulling met veel sociale contacten, persoonlijke aandacht en zorg op maat. In een veilige en gestructureerde omgeving krijgt de jongere de mogelijkheid zijn of haar eigen vaardigheden te vergroten, verder te ontwikkelen en ambities zoveel mogelijk waar te maken. Dit gebeurt onder professionele begeleiding op verschillende werkplekken.

Het doel van Ateljee Bijzonder is om jongeren een passende dag invulling te bieden op een veilige plek waar ze sociale contacten kunnen opbouwen en waarbij ze actief deel uitmaken van de lokale maatschappij.

Ateljee Bijzonder is aangesloten bij Samenwerking Kleinschalige Zorg Limburg. SKZL is een samenwerkingsverband tussen lokale kleinschalige zorgorganisaties. Door deze intensieve samenwerking komen jongeren makkelijk met elkaar in contact en ontstaat er een eigen community.

Informatie voor scholen

We bieden bij Ateljee Bijzonder groepsstages en individuele stages aan voor VSO. Neem bij interesse in deze stages contact op met [email protected].

Vacatures

Op dit moment zijn er geen lopende vacatures maar spreekt onze werkplek je aan?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] en mogelijk nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek.

Stagiaires MBO/HBO

Studeer jij aan het MBO of HBO en ben jij op zoek naar een leuke dynamische stageplek?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar door [email protected] en mogelijk nodigen wij je uit voor een gesprek.

Benieuwd naar Ateljee Bijzonder of komt u een kijkje nemen?

Interesse om eens vrijblijvend kennis te maken met onze dagbesteding of wilt u gewoon meer informatie? Kom dan eens een kijkje nemen of neem contact op met ons per e-mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 0641738755